Waterinstallatie aanleg & onderhoud

Voor waterinstallatie(s) neemt u contact op met Kloosterman:

Voor aanleg & onderhoud van uw waterinstallatie(s) zijn wij u graag van dienst.

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom bespreken we altijd voor we voor u aan de slag gaan de details van de klus, dan weet u waar u aan toe bent. Onze producten en materialen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en bij ons zijn uitsluitend échte vakmensen werkzaam. U zult zeker tevreden zijn met het resultaat. Ervaar het zelf en schakel ons in!

waterinstallatie Kloosterman2
waterinstallatie Kloosterman1
waterinstallatie Kloosterman4

Waterinstallatie Kloosterman

Waterinstallatie bij Installatiebedrijf Kloosterman.

In de huidige tijd zijn (warm) wateraansluitingen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Uw huishoudelijke waterinstallatie wordt gebruikt voor wasmachines, vaatwassers, sanitaire- & keukenvoorzieningen. Vandaar dat het erg belangrijk is dat een waterinstallatie op de juiste manier wordt aangesloten en goed functioneert.

Dat betekent dat er geen leidingdelen worden aangesloten die niet gebruikt worden, waardoor legionella kan ontstaan. Aangezien watervoorziening in al zijn verschijningsvormen een bron van risico’s is (zoals bijv. legionella) is het belangrijk om waterleidingen aan te laten leggen door een erkende waterfitter.

Snel, vakkundig & betrouwbaar water installatiebedrijf.

Ons installatiebedrijf is op de hoogte van wet- en regelgeving voor het aanleggen van waterleidingen en kan u waar nodig adviseren en ondersteunen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld ook aan het vervangen van (verouderde) loden waterleidingen die nog in veel huizen voorkomen.

Eisen en uitvoering van de waterinstallatie(s).

De aanleg van een waterinstallatie voor uw woning of bedrijfspand kunt u aan Installatiebedrijf Kloosterman overlaten. Inclusief het ontwerp, de berekening en de installatie. Ook grondwaterpompen brengen we aan, inclusief het bijbehorende installatiewerk.

Wij helpen u graag verder met:

 

 • ✅ aansluiten van (meng)kranen
 • ✅ installatie sanitaire voorzieningen
 • ✅ verzorgen van leidingwerk
 • ✅ verhelpen van verstoppingen
 • ✅ verhelpen van lekkages

telefoonnummer:

✆ 06 141 794 78

Wij verzorgen uw waterinstallatie(s).

1 . Bel  06 141 794 78 of mail gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek bij u thuis waarbij uw huidige waterinstallatie alvast geïnspecteerd kan worden.

2 . Na het gesprek ontvangt u vrijblijvend een duidelijke offerte zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

3. Vervolgens zullen de werkzaamheden zorgvuldig gepland worden zodat de nieuwe installatie probleemloos op tijd geplaatst kan worden.

dienstenuurtarief
montage€ n.v.t.
demontage€ n.v.t.
leidingwerk€ n.v.t.
stucwerk€ n.v.t.
tegelen€ n.v.t.

Installatiebedrijf Kloosterman helpt u graag verder met uw nieuwe keukeninstallatie in regio: Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Utrecht, Leiden en Alphen a/d rijn .

Wilt u een Kloosterman keukeninstallatie en komt u niet uit de Randstad? Neem dan telefonisch contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

 • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
 • 16+ jaar vakervaring
 • Allround installatiebedrijf
 • Beste prijs/kwaliteit
 • ✓ Uitstekende service
 • ✓ 100% tevredenheidsgarantie
 • Géén voorrijkosten binnen de straal van 50km

➡ Waterinstallatie | Wellicht kunnen wij u ook hiermee helpen: