Gasinstallatie aanleg & onderhoud

Voor gasinstallatie werkzaamheden neemt u contact op met Kloosterman:

Voor aanleg & onderhoud van uw gasinstallatie(s) zijn wij u graag van dienst.

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom bespreken we altijd voor we voor u aan de slag gaan de details van de klus, dan weet u waar u aan toe bent. Onze producten en materialen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en bij ons zijn uitsluitend échte vakmensen werkzaam. U zult zeker tevreden zijn met het resultaat. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Gas Installatie kloosterman1
Gas Installatie kloosterman
Gas Installatie kloosterman2

Gasinstallatie Kloosterman

Gasinstallatie bij Installatiebedrijf Kloosterman.

Het is altijd raadzaam een installateur in te schakelen die gasinstallatie- erkend en gecertificeerd is. Wettelijk zijn verschillende eisen die moeten worden nagestreefd door de erkend installateur, de NEN normen. Installatiebedrijf Kloosterman is eveneens gecertificeerd Gawalo installateur en een erkend installatiebedrijf. Raadpleeg  tijdig een erkend en gecertificeerde installateur voor de aanleg, onderhoud en controle van de gasinstallatie en CV ketel.

Snel, vakkundig & betrouwbaar gasinstallatiebedrijf.

Een veilige gasinstallatie is van levensbelang.  Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is echt een klus voor de specialisten. Gas is namelijk een zeer ontvlambaar product en de leidingen die door uw huis lopen moeten dus 100% betrouwbaar zijn. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier van het leggen van de leidingen door uw huis is erg belangrijk. Een CV ketel of het gaskooktoestel waar het gas voor nodig is vormt vaak het eindpunt van de gasleiding.

Eisen en uitvoering van de gasinstallatie.

Een installatie met betrekking tot gas moet vakkundig en veilig worden aangesloten omdat onzorgvuldige gasinstallatie(s) grote en rampzalige gevolgen kan veroorzaken. Zoals: Explosiegevaar, brand, koolmonoxidevergiftiging of andere gevolgen.

Klachten bij een slechte gastechnische installatie.

Een welbekende klacht is bijvoorbeeld hoofdpijn. In bepaalde gevallen is het daarom goed om naast een dokter, ook een installateur te raadplegen wanneer het vermoeden bestaat dat de gastechnische installatie niet naar behoren functioneert. De installaties met betrekking tot het snel ontvlambare gas dienen zorgvuldig en door vakmensen te worden aangesloten omdat er anders levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Installatiebedrijf Kloosterman verzorgt uw gehele gasinstallatie inclusief het gebruiksklaar aansluiten van uw apparatuur.

Wij helpen u graag verder met:

 

 • ✅ontwerp, berekening en aanleg van een nieuwe gasinstallatie
 • ✅ aanleg van gasleidingen
 • ✅ uitbreiding en onderhoud van bestaande gasinstallaties
 • ✅ herstellen of vernieuwen van bestaand gasleidingnetwerk
 • ✅ advies m.b.t. uw gasinstallatie(s)
 • ✅ aansluiten van apparatuur

telefoonnummer:

✆ 06 141 794 78

Wij verzorgen uw gasinstallatie(s).

1 . Bel  06 141 794 78 of mail gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek bij u thuis waarbij uw bestaande gasinstallatie alvast geïnspecteerd kan worden.

2 . Na het gesprek ontvangt u vrijblijvend een duidelijke offerte zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

3. Vervolgens zullen de werkzaamheden zorgvuldig gepland worden zodat de nieuwe gasinstallatie probleemloos op tijd geplaatst kan worden.

dienstenuurtarief
€ n.v.t.
€ n.v.t.
€ n.v.t.
€ n.v.t.
€ n.v.t.

Installatiebedrijf Kloosterman helpt u graag verder met gasinstallatie(s) in regio: Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Utrecht, Leiden en Alphen a/d rijn .

Komt u niet uit de Randstad? Neem dan telefonisch contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

 • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
 • 16+ jaar vakervaring
 • Allround installatiebedrijf
 • Beste prijs/kwaliteit
 • ✓ Uitstekende service
 • ✓ 100% tevredenheidsgarantie
 • Géén voorrijkosten binnen de straal van 50km

➡ Gasinstallatie | Wellicht kunnen wij u ook hiermee helpen: