Dak- en zinkwerk Kloosterman

Voor dak- en zinkwerkzaamheden neemt u contact op met Kloosterman:

Voor aanleg & onderhoud van dak- en zinkwerk zijn wij u graag van dienst.

De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom bespreken we altijd voor we voor u aan de slag gaan de details van de klus, dan weet u waar u aan toe bent. Onze producten en materialen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en bij ons zijn uitsluitend échte vakmensen werkzaam. U zult zeker tevreden zijn met het resultaat. Ervaar het zelf en schakel ons in!

dak- en zinkwerk
dak- en zinkwerk
dak- en zinkwerk

Dak- en zinkwerk Kloosterman

Dak- en zinkwerk bij Installatiebedrijf Kloosterman.

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging haast niet te voorkomen. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten.

Daklekkage

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig alleen is het wel raadzaam om dit door een specialist uit te laten voeren.

Dak onderhoud

Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat het dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een er geen daklekkage kan ontstaan. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van het dak.

 

Snel, vakkundig & betrouwbaar dak- en zinkwerk.

Laat altijd een specialist kijken naar de klacht die u heeft, het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet. Wordt dit niet op de juiste wijze aangepakt dan kunt u met blijvende schade blijven zitten of zelfs erger, het dak moet vervangen worden.

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op te bewerken.

Eisen en uitvoering van dak- en zinkwerk.

Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging of een nieuwbouwproject dient voorzien te worden van dakbedekking. Wij als ervaren dakbedekkingsbedrijf zijn specialist in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken, bijbehorend zinkwerk en pannendaken.

Wij als specialist kunnen u helpen met alle dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoer van onderhoud of reparatiewerkzaamheden. Wij staan voor u klaar. Neem direct contact op voor een advies op maat.

telefoonnummer:

✆ 06 141 794 78

Wij verzorgen uw dak- en zinkwerk.

1 . Bel  06 141 794 78 of mail gerust voor een kosteloos oriënterend gesprek bij u thuis waarbij uw situatie alvast geïnspecteerd kan worden.

2 . Na het gesprek ontvangt u vrijblijvend een duidelijke offerte zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

3. Vervolgens zullen de werkzaamheden zorgvuldig gepland worden zodat de het installatiewerk probleemloos op tijd uitgevoerd kan worden.

dienstenuurtarief
€ n.v.t.
€ n.v.t.
€ n.v.t.
€ n.v.t.
€ n.v.t.

Installatiebedrijf Kloosterman helpt u graag verder met uw nieuwe keukeninstallatie in regio: Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Utrecht, Leiden en Alphen a/d rijn .

Wilt u een Kloosterman keukeninstallatie en komt u niet uit de Randstad? Neem dan telefonisch contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • 16+ jaar vakervaring
  • Allround installatiebedrijf
  • Beste prijs/kwaliteit
  • ✓ Uitstekende service
  • ✓ 100% tevredenheidsgarantie
  • Géén voorrijkosten binnen de straal van 50km

➡ Dak- en zinkwerk | Wellicht kunnen wij u ook hiermee helpen: